lunes, 13 de marzo de 2017

FAMILIES' NOTE!

In order to get parents informed about the beginning of this centre of interest, I've prepared a note for them just to point out the main aspects that surround this educational purpose. Here below you can find it.

Regards!

P.S.: In case of having any doubts, please don't hesitate and contact me.
_____________________________________________________________
Benvolgudes famílies,

Em dic Raquel Pagès Amenàbar i sóc estudiant de tercer curs d’Educació Primària en Anglès a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna - Universitat Ramon Llull. Durant el primer trimestre, vaig estar realitzant la primera part de les Pràctiques a la classe dels vostres fills/es amb la Roser Masó Clopés com a tutora.

Així, doncs, durant les properes setmanes tornaré a estar a l’Escola, i portaré a terme la meva Intervenció Educativa en anglès amb el títol: Walking through Campins! Per aquest motiu, veureu que els vostres fills/es faran activitats relacionades amb aquesta temàtica i, més endavant, podreu assistir a una sessió on ells/es seran els autèntics protagonistes.

Per poder estar informats de tot allò que anem fent, he creat el blog següent (enllaç: https://walkingthroughcampins.blogspot.com.es/) on podreu veure detalls i curiositats de cada sessió. Us animo a participar i comentar tot allò que us sembli interessant per compartir entre tots/es!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
See you soon!


Raquel Pagès Amenàbar.
_____________________________________________________________________